Vam je prispevek všeč?

Bodoči dijaki in študenti se lahko o srednjih šolah in fakultetah, za katere se zanimajo, podučijo ta konec tedna – v petek, 17. februarja, in soboto, 18. februarja 2023 – na informativnih dnevih.

Na Gimnaziji Škofja Loka bo informativni dan za osnovnošolce zadnjih razredov potekal v petek ob 9. in 15. uri ter v soboto ob 9. uri. Predstavili jim bodo oba programa, ki ju izvajajo, torej program »gimnazija« in program »klasična gimnazija«, pa tudi pouk, obšolske dejavnosti in življenje na šoli. Kandidati bodo lahko prisluhnili tudi predstaviti tujih jezikov, ki bodo poleg angleščine na voljo v prihodnjem šolskem letu, torej nemščine, francoščine, ruščine in španščine.

 

V Šolskem centru Škofja Loka pa bo informativni dan potekal po naslednjem urniku: na Srednji šoli za strojništvo (Podlubnik 1b) v petek ob 11. in 15. uri ter v soboto ob 9. uri; na Srednji šoli za lesarstvo (Kidričeva 59) v petek ob 9. in 15. uri ter v soboto ob 9. uri; na Višji strokovni šoli (Podlubnik 1b) v petek ob 11. uri in 16.30 ter v soboto ob 11. uri; v Dijaškem domu (Podlubnik 1b) pa v petek od 8. do 18. ure in v soboto od 8. do 13. ure.

 

Vir: Gimnazija Škofja Loka in Šolski center Škofja Loka

Foto: Gimnazija Škofja Loka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating