Vam je prispevek všeč?

Slovenska vlada je na včerajšnji 61. redni seji odločila, da bodo lahko trgovine z živili, tehničnim blagom in otroško opremo, zaradi hitrejše nujne sanacije po poplavah in plazovih, po vsej državi odprte tudi ob nedeljah in praznikih. To velja tudi že za današnjo nedeljo, 6. avgusta 2023.

Tako bodo danes v Škofji Loki odprti:

Hipermarket Spar na Kidričevi cesti 23b (od 8. do 13. ure),

Hipermarket Mercator na Kidričevi cesti 43b (od 8. do 13. ure),

Mercator market Podlubnik v Podlubniku 139 (od 8. do 13. ure),

Mercator market Frankovo naselje v Frankovem naselju 56 (od 8. do 13. ure),

Lidl Škofja Loka na Grencu 53 (od 8. do 13. ure),

Hofer Škofja Loka na Grencu 55 (od 8. do 12. ure),

DM Škofja Loka na Grencu 56 (od 8. do 13. ure).

Podatkov za Eurospin Škofja Loka in Loško zadrugo ni javno dostopnih. Mlinotest Peks Škofja Loka in Tuš market Resman Dorfarje bosta danes zaprta.

Na Škofjeloškem bodo odprti še Superparket Mercator Železniki in Mercator market Žiri (oba od 8. do 13. ure) ter Mlinotest Selca (od 8. do 12. ure).

Zaprt bo tudi Merkur na Grencu, tako kot vse ostale Merkurjeve trgovine. »Za to potezo smo se odločili po tehtnem premisleku, saj so v poplavah prizadeti tudi domovi naših sodelavk in sodelavcev ter njihovih najbližjih. Naša obljuba je, da jih tudi v težkih časih postavimo na prvo mesto in jim omogočimo, da poskrbijo za svoje družine in domove. Ob tem bi se radi tudi javno zahvalili našemu prodajnemu osebju in vsem podpornim službam, ki so nam v ključnih trenutkih priskočili na pomoč. Z vami bomo ponovno v ponedeljek, ko bodo naše trgovine delovale nemoteno. Hvala za razumevanje,« so sporočili iz Merkurja.

Bo pa odprta Tana Elektronika na Kidričevi cesti 75 (od 9. do 12. ure) za vse, ki potrebujejo pomoč (zamenjava izgubljene Telekomove SIM-kartice, brezplačen mobilni telefon na tipke Blaupunkt …).

Avtor: Janez Porenta

Simbolna fotografija: Unsplash

0 0 votes
Article Rating