Vam je prispevek všeč?

Poročal sem že, da bo s februarjem v Zdravstvenem domu Škofja Loka prenehala delati prediatrinja Mateja Jeranko, dr. med., spec. pediatrije (OA1), da pa bodo v ZD Škofja Loka istočasno zaposlili še eno pediatrinjo, tako da bodo še naprej na voljo tri.

Marjeta Tomšič Matić

In kdo bo nova, tretja pediatrinja, ki bo vpisovala otroke v starosti do 15 let iz Škofje Loke in Železnikov? To bo mag. Marjeta Tomšič Matić, dr. med., spec pediatrije, ki je doslej delala v Zdravstvenem domu Medvode in bila pet let tudi njegova direktorica.

Pred Medvodami v Trbovljah

Pred tem je bila Marjeta Tomšič Matić zaposlena kot pediatrinja v Splošni bolnišnici Trbovlje. Živi v Srednjih Gameljnah in je bila na novembrskih lokalnih volitvah izvoljena v Svet Četrtne skupnosti Šmarna Gora.

Vpis pri novi pediatrinji

Za vpis pri novi pediatrinji, k čemur so vabljeni zlasti otroci, opredeljeni pri pediatrinjah Mariji Krstić in Mateji Jeranko, je treba priti osebno z zdravstveno kartico otroka v ordinacijskem času zdravnice, urnik bo objavljen z začetkom letošnjega februarja.

Preostali dve pediatrinji

Ambulanti preostalih dveh pediatrinj Alenke Šumer Pirc, dr. med., spec. pediatrije (OA 2), in Danijele Lapanja Kastelic, dr. med., spec. šolske medicine (OA 5), pa vpisujeta sorojence svojih že opredeljenih pacientov, so še sporočili iz ZD Škofja Loka.

Vir: ZD Škofja Loka

Foto: Občina Škofja Loka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating