Vam je prispevek všeč?

V včerajšnjem pogovoru z direktorjem Zdravstvenega doma Škofja Loka prim. dr. Aleksandrom Stepanovićem, dr. med., spec. spl. med., sem TUKAJ že objavil, da je kadrovsko stisko na pediatriji po odhodu treh pediatrinj (Irena Gracar, Mateja Jeranko, Marija Krstić) in ob predvideni skorajšnji upokojitvi obstoječih pediatrinj delno rešil prihod nove specialistke pediatrije.

Kdo je? Od septembra v ZD Škofja Loka, v Otroški ambulanti 1, dela Gabrijela Vidosava Draganović, dr. med., spec. pediatrije (ob njej pa še Mihaela Oblak, dipl. medicinska sestra). V ambulanto so zlasti vabljeni neopredeljeni otroci, torej tisti otroci, ki so po odhodih dr. Krstićeve in dr. Jerankove ostali neopredeljeni.

Še delovni čas ambulante: ob ponedeljkih od 12.30 do 19.30, ob torkih in sredah od 7. do 14. ure, ob četrtkih preventiva od 7. do 14. ure, ob petkih preventiva od 7. do 13. ure in po razporedu enkrat mesečno ambulanta od 12.30 do 19.30. Telefonsko naročanje je v ordinacijskem času ambulante na številki 04/502-00-43, e-naslov pa je od1@zd-loka.si.

Novi pediatrinji želim uspešno delo in zadovoljne mlade paciente!

Vir: ZD Škofja Loka

Foto in povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating