Vam je prispevek všeč?

Današnji kolesarski praznik, Maraton Franja BTC City, bo, kot je že običaj prečkal tudi Škofjo Loko. Kot sem že poročal TUKAJ, bo možno udeleženke in udeležence od 9. ure dalje spodbujati na Stadionu Loka na travniku nad bivšim Tehnikom v Škofji Loki. V navijaški coni bo tudi glasba in ponudba pijače.

Zaradi kolesarskega maratona bo danes, v nedeljo, 12. junija 2023, v času med 9. in 17. uro oviran promet na njegovi trasi, med drugim tudi na relaciji Cerkno – Kladje – Gorenja vas – Škofja Loka – Zbilje, med 11. in 13. uro pa tudi na relaciji Vrzdenec – Suhi Dol – Gorenja vas. Zaradi malega maratona pa je od 10.30 in 13. ure predvidena popolna zapora na relaciji Vrzdenec – Suhi Dol – Lučine – Gorenja vas. Na nekaterih mestih bodo vzpostavljene dolgotrajnejše popolne zapore prometa. Večinoma bodo urejeni obvozi. Na vseh pomembnejših cestnih priključkih ob trasi bodo promet usmerjali policisti in redarji organizatorja.

Predvidene popolne zapore in obvozi:

Cerkno – Kladje – Trebija: odsek bo zaprt od 10.40 do 15. ure, obvoz bo voden na relacijah Trebija – Žiri – Idrija in Hotavlje – Leskovica – Novaki – Cerkno. Na relaciji Škofja Loka – Cerkno bo voden obvoz čez Železnike.

Priključek Jeprca: v smeri vožnje od Medvod proti Škofji Loki bo zaprt od 10.55 do 15. ure, obvoz bo v smeri proti Škofji Loki voden čez Kranj, v smeri Smlednika pa čet Medvode.

Etapne popolne zapore cest bodo trajale do 30 minut. Več informacij o natančnem poteku trase je TUKAJ. Prosijo in se zahvaljujejo za upoštevanje začasne prometne signalizacije in navodil policije in redarjev ter za razumevanje.

Vir: Maraton Franja

Foto: AMZS

Povzel: Janez Porenta

3 2 votes
Article Rating