Vam je prispevek všeč?

Z Elektra Gorenjske so danes sporočili, da je bila na njihovem distribucijskem omrežju ob 9. uri dopoldne motena oskrba z električno energijo na 34 transformatorskih postajah približno 500 uporabnikom. Oskrba z električno energijo je prekinjena vasem na desnem bregu Sore, prav tako v vaseh med Praprotnim in Lavtarskim vrhom.

V zgodnjih jutranjih urah je ekipa Elektra Gorenjske uspelo vzpostaviti zasilno oskrbo z električno energijo s pomočjo agregata uporabnikom v vaseh Na Logu, Log, Gabrška gora, Valterski vrh in Kovski vrh. Prosijo, naj uporabniki na teh področjih elektriko uporabljajo res le za nujne stvari.

Za vasi od Zminca do Gabrka, ki ležijo desno od Sore, bo zasilna oskrba z elektriko vzpostavljena takrat, ko bo mogoče. Razmere so na tem področju izjemno zahtevne, saj področje ni dostopno. Takoj, ko bodo omogočeni dostopi, bodo ekipe skušale vzpostaviti tudi zasilno oskrbo.

V prihodnjih dneh bo na vseh poškodovanih področjih prihajalo do kratkotrajnih prekinitev oskrbe z električno energijo, saj bodo ekipe odpravljale okvare, še poročajo z Elektra Gorenjske in hkrati prosijo in se zahvaljujejo za razumevanje!

Vir in foto: Elektro Gorenjska

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating