Vam je prispevek všeč?

Petra Nartnik, maserka, terapevtka naravnega zdravljenja in voditeljica telovadbe za zdravo hrbtenico, je na svojem novem FB profilu, ki ga najdete TUKAJ, pripravila nagradno igro z darili dobrodošlice.

»Skrb za dobro počutje, zdrav način življenja in odkrivanje bistva v sebi – pridruži se,« vabi Petra Nartnik, ki je nagradno igro odprla, ker so ji vdrli v stari FB profil in prevzeli njeno identiteto, s čimer se je čez noč sesulo 10 let njenega dela.

»Tako začenjam z ničle in te vabim, da se pridružiš moji novi strani TUKAJ, kjer bom lahko še naprej med vas delila svoje znanje in izkušnje in nadaljevala svoje poslanstvo,« je zapisala. V zahvalo bodo trije srečni izžrebanci lahko izbirali med štirimi nagradami.

Nagrade dobrodošlice so: masaža celega telesa; dostop do spletnega programa Poživitev življenjske energije; dostop do tečaja Osnove masaže; hidrolat sivke ali smilja 100 mililitrov, 3x mošnjiček sveže sivke.

Kako sodelovati? »Všečkaj mojo novo stran TUKAJ; deli objavo na svojem facebook profilu; označi vsaj tri prijatelje, ki bi jih zanimalo,« sporoča Petra Nartnik. Žrebanje bo sicer v torek, 10. oktobra 2023, ob 10. uri. Vabljeni k sodelovanju!

Vir in foto: FB Petra Nartnik

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating