Vam je prispevek všeč?

Športno društvo NK Škofja Loka (Puštal 25a, 4220 Škofja Loka) išče novega najemnika za gostinski obrat ob nogometnem igrišču v Puštalu. Od kandidatov pričakujejo:

  • prijazen odnos do obiskovalcev in strank,
  • fleksibilen urnik obratovanja lokala,
  • vzdrževanje reda, čistoče in gospodarno upravljanje gostinskega lokala in bližnje okolice,
  • pretekle izkušnje v strežbi in gostinstvu so prednost,
  • dobro sodelovanje z upravnim odborom društva.

NK Škofja Loka bo z izbranim kandidatom sklenil pogodbo o poslovnem sodelovanju za dobo 10 mesecev, ki se lahko podaljša, če se delo opravlja skladno s pričakovanji. Začetek opravljanja dela je s ponedeljkom, 20. marcem 2023.

Najemnina za lokal znaša 250 € mesečno in se plačuje mesečno do 10. dne v mesecu za pretekli mesec. Poleg najemnine se obračunajo tudi obratovalni stroški (elektrika, voda, smeti).

Možen je tudi naknadni dogovor (nakup dodatnega inventarja, izboljšanje pogojev na lokaciji, pomoč pri vzdrževanju ostalih prostorov na objektu) o začasnem ali trajnem znižanju najemnine. Interesenti naj svoje predloge in ideje zaupajo v prijavi.

Poseben poudarek je fleksibilen delovni čas, ki se prilagaja tekmam in treningom na igrišču. Ponudbe sprejemajo do sobote, 18. marca 2023, na e-naslov info.nkskofjaloka@gmail.com. Kandidati, ki bodo izpolnjevali razpisne pogoje in pravočasno oddali prijavo, bodo po izboru razpisne komisije povabljeni na razgovor.

Razpisna komisija bo dala pri izbiri in povabilu na razgovor prednost osebam ali podjetjem z izkušnjami v gostinstvu in s krajem bivanja ali sedežem podjetja v občini Škofja Loka. Za dodatne informacije pred prijavo so na voljo na e-naslovu info.nkskofjaloka@gmail.com ali TUKAJ (zasebno sporočilo).

Vir in foto: FB NK Škofja Loka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating