Vam je prispevek všeč?

Smučarski klub Alpetour Škofja Loka v začetku decembra že tradicionalno pripravlja dvodnevni »Smučarski sejem Škofja Loka«, ki bo v soboto, 2. decembra, in nedeljo, 3. decembra 2023, med 8. in 19. uro v Športni dvorani Poden v Škofji Loki.

Kot vsako leto bo obiskovalcem po ugodnih cenah na voljo veliko kakovostne rabljene smučarske opreme, pa tudi drsalke. Kdor pa med rabljeno opremo ne bo našel ničesar ustreznega, bo lahko na posebnem delu sejma pod akcijskimi sejemskimi popusti kupil tudi novo opremo ali smučarske karte za bližnja smučišča po predsezonskih cenah.

Obiskovalci lahko v prodajo na sejem prinesejo svojo opremo in jo predajo v komisijsko prodajo, izkupiček od prodaje ali neprodano opremo pa prevzamejo do zaključka sejma v nedeljo, 3. decembra 2023, do 19. ure. Vstop na sejem bo, kot je že običajno, brezplačen.

Vsako leto pa ima škofjeloški sejem tudi dobrodelni značaj. Zadnja leta se namreč vse večje število obiskovalcev odloči prinešeno smučarsko opremo darovati v dobrodelne namene. Takšno opremo, poleg tiste, ki je morebitni prodajalci ne prevzamejo, organizatorji predajo osnovnim šolam in vrtcem, ki jo uporabijo za izvedbo svojih zimskih smučarskih dogodkov.

Vljudno vabljeni k obisku!

Vir in foto: FB dogodka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating