Vam je prispevek všeč?

Komunala Škofja Loka obvešča uporabnike iz območja Kapucinskega trga, Novega sveta, Partizanske ceste, Šolske ulice, Blaževe ulice, Klobovsove ulice, Cankarjevega trga, Mestnega trga, Spodnjega trga, Studenca, Kopališke ulice, Fužinske ulice, Tavčarjeve ulice, Kamnitnika, Potočnikove ulice in Nad Plevno, da bo zaradi državnega praznika (v torek, 8. februarja 2022) v prihodnjem tednu urnik odvoza odpadkov nekoliko spremenjen.

Zabojnike za ostale odpadke bodo na omenjenih območjih namesto na praznični torek praznili že v ponedeljek, 7. februarja 2022, zato prosijo uporabnike, da jih pripravijo skladno s tem, in sicer na dan odvoza do 7. ure zjutraj.

Prav tako Komunala Škofja Loka obvešča uporabnike iz območij dela Selc ob cesti v Topolje, Topolja, Zabrekev, Lajš, Dražgoš, Rudnega, Prtovča in Podlonka, da bo zaradi državnega praznika v prihodnjem tednu urnik odvoza odpadkov nekoliko spremenjen. Zabojnike za odpadno embalažo bodo na omenjenih območjih namesto na praznični torek praznili v četrtek, 10. februarja 2022, zato prosijo uporabnike, da jih pripravijo skladno s tem, in sicer na dan odvoza do 6. ure zjutraj.

Vir: Komunala Škofja Loka

Foto: Google Maps/Mojca Müller

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating