Vam je prispevek všeč?

Sodobna kadrovska (HR) funkcija je že nekaj časa mnogo več kot zgolj administrativna vloga v podjetju. Zajema širok nabor kompetenc, ki vključujejo tako »klasične« kadrovske kot tudi druge kompetence na področjih marketinga, poznavanja poslovanja, prodaje … Le tako so lahko HR strokovnjaki ustrezna podpora podjetju, vodjem in vsem zaposlenim.

Vse te kompetence in znanja je treba ustrezno prepletati in vpletati v celoten življenjski cikel posameznika v podjetju. Ta se začne že pri znamčenju delodajalca, s katerim sploh pritegnejo potencialnega sodelavca, nadaljuje pa se s procesom selekcije in pozneje uvajanja in razvijanja novega sodelavca.

Hitro razvijajoče se škofjeloško podjetje Optiweb skupaj s kadrovskima strokovnjakinjama Urško Stanovnik in Klavdijo Šernek organizira »KadrOWsko akademijo«. V izobraževalnem programu štirih srečanj se bodo udeleženci:

  • posvetili posamezni fazi življenjskega cikla zaposlenega,
  • pogledali teoretično ozadje in zlasti inovativne praktične primere,
  • zasledovali filozofijo, v katero predavateljici verjameta – v ospredju mora biti zaposleni in njegova izkušnja, aktivnosti pa morajo biti usklajene s strategijo in vizijo podjetja.

Izobraževanje bo potekalo v slovenskem jeziku in bo organizirano v dveh terminih: v aprilu v Ljubljani in v maju v Škofji Loki. Redna cena: 590 € + DDV (trenutno je možno izkoristiti 10 % popusta). Po izobraževanju udeleženci prejmejo tudi poseben paket materialov za učinkovitejše vodenje kadrovskih postopkov, prav tako pa tudi brezplačno uro individualnega svetovanja na obravnavane ali druge HR teme in izzive.

Prijavite se lahko TUKAJ. Vabljeni k udeležbi!

 

Vir in foto: Optiweb

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating