Gostilna in vinoteka Danilo iz Reteč 48 v Škofji Loki je ob dnevu zaljubljencev pripravila Valentinov meni.

»Med sredo, 14. februarja, in petkom, 16. februarja 2024, povabi svojo boljšo polovico na kulinarično razvajanje v Danilo. Poskrbeli bomo za odlične krožnike in izvrstno vinsko spremljavo,« obljubljajo v Danilu.

Rezervacije sprejemajo na e-naslovu info@danilogostilna.si ali na številki 04/51-53-444. Cena menija je 50 €, cena vinske spremljave pa 24 €. Prijazno vabljeni!

Valentinov meni

Sirova čipka, baobuns z gosjimi jetri (Klet Brda, Bagueri Brut); pesini ravioli z Matevževo skuto, pomaranča in granatno jabolko (Marjan Simčič, Sauvignon Vert 2022); list in gomolj peteršilja in črni istrski tartuf.

Zanjo: file brancina, cvetača in ribji brodet (Gašper, Rebula Selekcija 2020); zanj: jagenjčkove kronice, pištokija in solkanski radič (Gašper, Cabernet Franc Selekcija 2021).

Čokolada, oreh in pomaranča (Quinta do Vallado, Tawny 10Y).

_ _ _

Vir: FB Danilo – gostilna & vinoteka

Foto: FB Danilo – gostilna & vinoteka

Povzel: Janez Porenta