Vam je prispevek všeč?

Glasbena šola Škofja Loka z oddelki v Železnikih, Gorenji vasi-Poljanah in Žireh vabi k vpisu novih učencev za šolsko leto 2022/23.

Kandidatom je na voljo cela paleta inštrumentov: v Glasbeni šoli Škofja Loka poteka individualni pouk godal (violine, viole, violončela, kontrabasa), pihal (flavte, kljunaste flavte, klarineta, saksofona in po novem oboe), trobil (roga, trobente, pozavne, evfonija, tube), tolkal, brenkal (kitare, harfe), glasbil s tipkami (klavirja, orgel, harmonike), ljudskih glasbil (diatonične harmonike in po novem citer) in petja. Vsi učenci obiskujejo tudi skupinski pouk nauka o glasbi ali solfeggia.

Na šoli je tudi močan plesni oddelek: vpis k pouku baleta je mogoč v starosti od 9 do 11 let.

Spletne prijave k sprejemnemu preizkusu (TUKAJ) za različne inštrumente, petje in balet zbirajo do vključno torka, 17. maja 2022.

Najmlajši, ki že kažejo željo po glasbenem ali plesnem ustvarjanju, pa vabljeni, da se vključijo v skupine predšolske glasbene vzgoje (5 let stari otroci), glasbene pripravnice (6 let), baletnih uric (5 let) in plesne pripravnice (od 6 do 8 let). Sprejemni preizkus ni potreben, vpis je možen do zapolnitve prostih mest.

Več informacij o prijavah in sprejemnih preizkusih TUKAJ, kjer si lahko ogledate tudi predstavitveni film Glasbene šole Škofja Loka, in v Razpisu. Vabljeni k vpisu!

 

Vir: Glasbena šola Škofja Loka

Foto: Glasbena šola Škofja Loka/Peter Pokorn ml.

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating