Vam je prispevek všeč?

Zdravstveni dom (ZD) Škofja Loka vabi svoje paciente k uporabi aplikacije doZdravnika; komunikacija prek nje bo nadomestila klasično komunikacijo prek e-pošte, saj pomeni hitro in varno komunikacijo z izbranim osebnim zdravnikom in medicinsko sestro.

V ZD Škofja Loka torej prehajajo na novo, enostavnejšo pot do osebnega zdravnika, ki je dostopna z le nekaj kliki prek varne spletne aplikacije doZdravnika, v kateri lahko pacienti zanesljivo in varno naročijo zdravila, kontrolne napotnice, uredijo bolniški stalež. Naročilo oddajo hitro, enostavno, brez čakanja in brezplačno.

Če pacienti še niso uporabniki aplikacije doZdravnika, jih v ZD Škofja Loka vabijo k enostavni registraciji TUKAJ. Postopek registracije traja le nekaj minut, je preprost in ne zahteva predznanja. Nato opravijo verifikacijo, ki pa jo mora zaradi zaščite osebnih podatkov potrditi ambulanta.

Posebej poudarjajo, da klasične komunikacije z ambulantami prek e-pošte s 1. marcem 2023 ne bo več. Elektronska komunikacija je seveda le dodaten način dostopa, na prvem mestu ostajata obisk v živo in telefonski klic v ambulanto. Za nevešče uporabe računalnika, pri katerih lahko naročilo kakšen dan počaka, je možna tudi pisna komunikacija po običajni pošti, še pojasnjujejo iz ZD Škofja Loka.

Vir: ZD Škofja Loka

Foto: doZdravnika

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating