Vam je prispevek všeč?

Veterani floorball kluba iz Škofje Loke so se, pod imenom Veterani Škofja Loka, kot edini slovenski predstavniki udeležili močnega veteranskega turnirja »Prague Masters 2018« na Češkem. Moči so merili v ostri konkurenci klubov iz desetih evropskih držav, največ je bilo čeških, švedskih, norveških in slovaških. Nastopili so v konkurenci nad 35 let.

V skupinskem delu sta bili v skupini G od njih boljši češki moštvi Ovocne Baze (6:0) in Maruška53 (5:0), s tretjim domačim predstavnikom, Florbalovo akademie Mlada Boleslav, pa so se Ločani razšli brez zmagovalca, s 5:5, čeprav so v enajsti minuti zaostajali že z 1:4. Zadeli so Franc Miklavčič, Gašper Krajnik, Jani Šubic, Mitja Drekonja in Niko Kalan.

V izločilnih bojih so se Ločani poslovili na prvi stopnički, v šestnajstini finala jih je z 8:0 izločil še en domač kolektiv, Sokol iz Pardubic. Škofjeloške barve so zastopali: Martin Bogataj, Damjan Demšar, Mitja Drekonja, Dejan Frelih, Dušan Kalan, Niko Kalan, Gašper Krajnik, Blaž Kržišnik, Franc Miklavčič, Janez Triler, Boštjan Šardi in Jani Šubic.

Igralcem čestitam za dostojno zastopanje slovenskih barv in jim želim srečno pot domov! In hvala Boštjanu za poslano fotografijo.

Foto: Boštjan Šardi

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating