Vam je prispevek všeč?

Smučarski klub Alpetour Škofja Loka vabi k vpisu na »Športne urice za najmlajše«, s katerimi malčke in otroke od 4. leta starosti naprej na zabaven način popelje v svet športa. Vadba poteka dvakrat tedensko, ob ponedeljkih in četrtkih, od 17. ure do 18.15 na OŠ Škofja Loka-Mesto.

Športne urice za najmlajše so namenjene vrtčevskim otrokom od 4. leta starosti naprej. Skozi igro otroke učijo različnih gibalnih vzorcev in koordinacije, jim omogočajo zdrav razvoj fizičnih sposobnosti in spoznavajo različne športe. »Veliiiiko zabave in različni športi!«

Zakaj? Ker menijo, da je za otrokov psihofizični razvoj pomembno razvijati vsestranskost in mu v rani mladosti predstaviti, kakšne pozitivne učinke šport ponuja. Otroci stkejo nove prijateljske vezi, skozi igro spodbujajo njihovo samozavest, ustvarjalnost, igrivost in tako ustvarjajo vesele spomine.

Vadbo imajo organizirano dvakrat tedensko, v zimskem času pa ji dodajo še urice smučanja. Osnovni paket »Športne urice« vključuje vadbo dvakrat tedensko v šolskem koledarskem letu. Cena je 400 € in se jo lahko poravna v enkratnem znesku ali obročno po 40 € na mesec.

V zimskem času otrokom omogočajo tudi učenje smučanja med vikendi po ceni 40 € dnevno ali 70 € za celotni vikend ter pet smučarskih dni med počitnicami, kar znaša 150 €. V vse cene je všteta tudi smučarska karta.

Drugi paket »Smučar« pa vsebuje dvakrat tedensko vodeno vadbo in 35 do 40 smučarskih dni, na katerih otroci spoznajo igre na snegu, osnove smučanja in se za popestritev udeležijo Pokala Ciciban, na katerem se lahko otroci pomerijo z vrstniki med pravimi smučarskimi vratci.

Cena tega paketa je 700 € v enkratnem znesku ali mesečno po 70 € v šolskem koledarskem letu. V ceno ni všteta sezonska karta za Stari vrh ali Soriško planino, kjer bodo smučali. Za več informacij je na voljo Klemen Oman na telefonski številki 070-579-799 ali na e-naslovu info@sk-alpetour.si.

Vabljeni k vpisu!

Vir: SK Alpetour

Foto: FB SK Alpetour

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating