Vam je prispevek všeč?

Društvo prijateljev mladine (DPM) Škofja Loka sporoča, da bo v času zimskih počitnic – torej med ponedeljkom, 6. februarjem, in petkom, 10. februarjem 2023, razen praznične srede, 8. februarja – skupaj z Osnovno šolo Škofja Loka-Mesto organiziralo Zimske počitniške dejavnosti. Otrokom od 1. do 5. razreda osnovne šole bodo pripravili druženje ob raznovrstnih športnih in ustvarjalnih delavnicah in jim zagotovili tudi prehrano. Prijazno vabljeni! Seznam dejavnosti:

  • Dobimo se ob pol desetih (od 9.30 do 12.30), cena: brezplačno;
  • Dobimo se ob pol desetih + kosilo (od 9.30 do 13.30), cena: 8 € na dan, 30 € za 4 dni;
  • Zabavne počitnice (od 7.30 do 15.30), cena: 15 € na dan, 50 € za 4 dni.

Dejavnosti bodo potekale v prostorih OŠ Škofja Loka-Mesto, zbirno mesto za delavnice pa je pri vhodu v telovadnico (zadnja stran šole, pri zunanjem igrišču). Otroci, vključeni v kateri koli program, naj bodo oblečeni primerno za športne dejavnosti in ustvarjanje. V primeru dežja naj imajo s seboj šolske copate ali superge za notranje prostore, vedno naj imajo s seboj tudi označeno plastenko z vodo.

Zaradi zagotavljanja varnosti so obvezne prijave. Prijavni obrazec je najti TUKAJ. Število otrok, ki jih lahko sprejmejo v skupino, je omejeno. Namen programov je, da otroci počitnic ne preživljajo doma sami za računalniki, telefoni, televizijo in tablicami, temveč v družbi prijateljev, v varnem okolju, ob zanimivh dejavnostih, ki jih bodo vodili animatorji DPM Škofja Loka.

Dobimo se ob pol desetih: brezplačni program je sestavljen in športnih in ustvarjalnih delavnic. Počitniško varstvo Zabavne počitnice: dejavnosti bodo pripravljene tako za športne kot ustvarjalne otroke. Poskrbljeno bo za prehrano vpisanih otrok. Možnost sofinanciranja za otroke iz socialno ogroženih družin na podlagi prejete odločbe o otroškem dodatku, ki jo je treba poslati na e-naslov dpm.skofjaloka@gmail.com.

Vir: DPM Škofja Loka

Foto: FB DPM Škofja Loka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating