Vam je prispevek všeč?

Knjižnica Ivana Tavčarja Škofja Loka te dni praznuje že 8. rojstni dan mladinskega oddelka na novi lokaciji na (bivši) Nami na Kapucinskem trgu 4. V ta namen je pripravila teden praznovanja, ki ga zaznamujejo številne prireditve za otroke in mladino v tednu od ponedeljka, 17. maja, do petka, 21. maja 2021, vsak dan ob 18. uri na terasi mladinskega oddelka.

Zaradi slabega vremena je žal včerajšnja »Otroška cajon delavnica« v izvedbi Jake Strajnarja odpadla (tudi v prihodnjih dneh bodo v primeru padavin prireditve odpovedane, kar bo znano vsak dan sproti do 10. ure), zato pa danes vreme ni prekrižalo načrtov učencem Osnovne šole Cvetko Golar Škofja Loka pod mentorstvom Nike Lebar, ki so pripravili in izpeljali predstavo »Čas je za impro gledališče«.

Kaj pa sledi v prihodnjih dneh? Jutri, v sredo, bi morala biti na sporedu predstava »Dobrosrčna mala čarovnica« v režiji Nadje Strajnar Zadnik in Vida Zadnika, a bo zaradi slabih vremenskih obetov odpadla. Otroci, ne zamudite pa v četrtek »Pravljičnega ognjišča z Rokodelnicami« v izvedbi Zavoda Kres – kultura in izobraževanje, v petek pa predstave »Kamišibaj za otroke«, ki jo pripravljajo vzgojiteljice Vrtca Škofja Loka. Vstop na vse prireditve je prost, vabljeni!

Vir: FB dogodka

Foto: Knjižnica Škofja Loka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating