Vam je prispevek všeč?

Potem ko so že pred dnevi Socialni demokrati sporočili, da bo njihova kandidatka na predčasnih državnozborskih volitvah v volilnem okraju Škofja Loka 1 mag. Mirjam Jan-Blažić, so odločitev sprejeli tudi v novoustanovljeni Listi Marjana Šarca (LMŠ). V Škofji Loki se bo za vstop v parlament potegovala Uršula Majcen.

Gre za prepoznaven novinarski glas z Vala 202, poslušalci jo poznajo kot voditeljico športnih oddaj, urednico oddaj o rekreaciji, reporterko plavanja, po izobrazbi pa je univerzitetna diplomirana ekonomistka. »Vsak začetek je težak, a ta zgodba ga je vredna. Energija skupnosti mi je dala krila, da skupaj ustvarimo boljšo Slovenijo. V vseh pogledih,« je Majcnova zapisala na družbenem omrežju.

In še: »Zdaj je uradno. Rojena Ljubljančanka, ki živim v Kamniku, bom v mesecu ljubezni najbolj povezana s Škofjo Loko. Super! Tudi tu so doma športniki, narava je čudovita, blizu so hribi, številne poti, med njimi Urekova pot na Goro, nepozaben pečat pa je tudi v meni pustila povest Cvetje v jeseni … Čudovito mesto, čudovit volilni okraj!«

Foto: Val 202

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating