Vam je prispevek všeč?

Z novim letom sem na portalu »Loške novice« začel nov projekt: ciklus mesečnih glasovanj za »Naj osebnost meseca v Škofji Loki«. Zmagovalci mesečnih anket se bodo konec leta uvrstili na seznam kandidatov za »Naj osebnost Škofje Loke 2021«.

Za januarsko osebnost meseca ste izbrali Darjo Čadež (več o tem TUKAJ), v prihodnjih dneh pa bom odprl dve glasovanji – za februarsko in marčevsko osebnost meseca v Škofji Loki.

Jutri, v četrtek, 1. aprila 2021 (ni prvoaprilska šala!), bom tako z veliko odprl glasovanje za »Naj osebnost februarja 2021 v Škofji Loki«. Spodaj podajam (po abecednem vrstnem redu priimkov) seznam kandidatov in kratke utemeljitve.

Glasovali boste lahko v anketi na spletni strani »Loških novic« (na desni, če boste glasovali prek računalnika, ali spodaj, če boste glasovali prek mobilnika). Anketa bo odprta manj kot 24 ur, in sicer v četrtek, 1. aprila 2021, od 8. do 21. ure. Vsakdo bo lahko glasoval le enkrat. Vmesni rezultati ne bodo javno vidni. Zmagovalca bom razglasil v petek, 2. februarja 2021, dopoldne.

Vabljeni k sodelovanju!

SEZNAM KANDIDATOV:

  • NEJC BRODAR, glavni trener slovenske reprezentance v smučarskem teku, ki se je z nordijskega svetovnega prvenstva v Oberstdorfu vrnila z dvema bronastima odličjema.
  • URŠKA KOLENC, predsednica društva Junaki 3. nadstropja, ki je ob mednarodnem dnevu otroškega raka za prispevek k osveščenosti Slovenk in Slovencev prejela naziv »Ime tedna na Valu 202«.
  • TOMAŽ PIPP, ustanovitelj in lastnik Čili Pippa, ki je doniral sredstva za nakup Zpanovega stolčka za razvojni oddelek Vrtca Škofja Loka.

Foto: Kraji

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating