Vam je prispevek všeč?

Namig za otroke, navdušence nad košarko! Naj se pravo poletje začne s »Polycom poletnimi košarkarskimi počitnicami« v organizaciji KK Škofja Loka v sodelovanju s KK Gorenja vas in ŠD Tabor Žiri!

V Osnovni šoli Cvetka Golarja Škofja Loka se bodo družili in zabavali v tednu od ponedeljka, 3. julija, do petka, 7. julija 2023. Ob košarki se obeta še vrsta drugih zabavnih in poučnih dejavnosti. Dolgčas udeležencem brez dvoma ne bo.

Tabor je namenjen otrokom, fantom in dekletom, od 1. do 5. razreda, ki bodo v petih počitniških dneh zapolnili svoj čas s treniranjem košarke in se zabavali na različnih dejavnostih.

Pozor: prostih je le še nekaj mest, zato ne gre odlašati s prijavo, ki jo je možno oddati na e-naslovu kk.skloka@gmail.com ali na številki 031-24-88-22 (Franci Mezek), kjer je mogoče dobiti tudi dodatne informacije.

Dnevni program vključuje treninge košarke, malico, kosilo, razne aktivnosti (računalniške urice, spikeball, igro z vodnimi balončki, ogled filma, izobraževanje prve pomoči, obisk letnega bazena v Kranju …) in tekme.

Natančen program objavljam spodaj. Cena tabora je 120 € za 5 dni. Ob prijavi drugega otroka iz družine obračunajo 15-odstotni popust. Prijazno vabljeni vsi nadebudni košarkarice in košarkarji!

URNIK:

ob 8.00 – zbor v OŠ Cvetka Golarja Škofja Loka,

ob 8.30 – trening košarke,

ob 10.00 – malica,

ob 10.15 – zabavne aktivnosti,

ob 12.00 – kosilo,

ob 12.30 – zabavne aktivnosti,

ob 13.45 – tekme,

ob 15.00 – odhod domov.

Prijave zbirajo do začetka programa ali do zapolnitve mest. Po prijavi starši prejmejo račun, ki ga poravnajo pred začetkom programa. Tabor bodo izpeljali, če bo prijavljenih vsaj 20 otrok na izmeno.

Vir: FB KK Škofja Loka

Foto: FB KK Škofja Loka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating