Vam je prispevek všeč?

Otroci, ste za to, da bi del poletja preživeli v prijetni družbi in se imeli fletno v spremstvu dveh animatorjev? Športne in taborniške veščine, umetniško ustvarjanje, iskanje zaklada, obisk kozjerejca, na koncu pa še športna olimpijada, po kateri vsi dobijo zasluženo kolajno in diplomo. Vse to ponuja program poletnih aktivnosti za otroke od 6 do 15 let v Škofji Loki, »Fletno poletno«, od ponedeljka do petka od 10. do 13. ure na nogometnem igrišču Puštal. V primeru slabega vremena se dejavnosti preselijo v Športno dvorano Poden.

PREOSTALI TERMINI: 5. avgust – 9. avgust 2019; 19. avgust – 23. avgust 2019; 26. avgust – 30. avgust 2019.

Cena: petdnevni program – 80 evrov; enodnevni obisk – 20 evrov (malica vključena v ceno). Minimalno število prijav je 8 otrok. Informacije in prijave: LokaTur – Turizem & Šport Škofja Loka, info@lokatur.si, 070 579 799 (Klemen Oman).

PROGRAM:

  1. dan – Športno-spoznavni dan: zbor in spoznavanje otrok skozi igro, premagovanje poligonov, odmor in malica, štafetne igre, nogomet, hokej, zaključek.
  2. dan – Obisk kozjerejca in učenje taborniških veščin: zbor, odhod do kozjerejca na Hribcu, odhod nazaj proti igrišču, odmor in malica, postavljanje šotora/bivaka, ognjišča in trinoga, zaključek.
  3. dan – Iskanje viteškega zaklada: zbor, iskanje viteškega zaklada, odmor in malica, vrnitev, zaključek.
  4. dan – Ustvarjalno-umetniški dan: zbor, slikarske rokice in nogice: ustvarjanje mega plakata s pomočjo delov telesa, odmor in malica, izdelovanje živali, nakita in mask iz papirnatih krožnikov, zaključek.
  5. dan – Lokostrelstvo in otroška olimpijada: zbor, streljanje z lokom, odmor in malica, otroška olimpijada, podelitev kolajn in diplom, zaključek.

OTROŠKA OLIMPIJADA (štafete): skakanje v žaklju, fižol na glavo, na škatli, metanje žogic v tarčo, sestavi sliko.

Vabljeni!

Foto: FB Igor Drakulič

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating