Vam je prispevek všeč?

Društvo prijateljev mladine (DPM) Škofja Loka drugič v teh poletnih počitnicah organizira program za otroke »Hura, prosti čas«. Brezplačne peturne športne dejavnosti za učenke in učence od 1. do 7. razreda bodo potekale vse delovne dni od ponedeljka, 21. avgusta, do petka, 30. avgusta 2019, vselej od 8.30 do 13.30, zbirno mesto pa bo pred telovadnico Osnovne šole Cvetka Golarja na Trati.

Kaj se bo dogajalo? Program bo potekal v telovadnici in okolici, kjer bodo za otroke pripravili športne aktivnosti iz različnih panog: atletike, odbojke, rokometa, orientacije, obenem bodo šli tudi plavat na bazen. Dejavnosti bodo brezplačne, zaželen pa je prostovoljni prispevek staršev, namenjen nakupu potrebščin za delavnice, plačilu vstopnic za bazen in avtobusnih vozovnic za otroke, ki morajo s sabo prinesti malico, pijačo in športno opremo. Prijave so obvezne – TUKAJ ali prek e-pošte (dpm.skofjaloka@gmail.com) ali telefonske številke 031 362 157 (Katrin Kopač).

Še naprej pa, do petka, 30. avgusta 2019, pod okriljem DPM Škofja Loka potekata tudi programa za otroke »Zabavne počitnice« in »Dobimo se ob pol desetih«. Prisrčno vabljeni!

Foto: FB DPM Škofja Loka

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating