Vam je prispevek všeč?

V »vmesnem odmoru« Tedna ruskega filma v Škofji Loki vas Kino Sora danes, v nedeljo, 30. januarja 2022, vabi na dvojni spored. Ob 17. uri vabljeni mlajši gledalci in družine na sinhronizirano družinsko pustolovščino »Veliki rdeči pes Clifford« v okviru Kina Sova. Ob 19. uri pa v Art Kinu sledi slovenska drama »Zastoj« režiserja Vinka Möderndorferja in s pokojnim Petrom Musevskim, Mirjam Korbar Žlajpah, Urošem in Milo Fürst, Barbaro Cerar, Klemnom Kovačičem, Ivom Banom in Brankom Završanom v glavnih vlogah.

 

O filmu »Veliki rdeči pes Clifford«: ko si srednješolka Emily Elizabeth zaželi, da bi njen majhen, rdeč kužek zrasel v velikega in mogočnega psa, ne pričakuje, da bo v svojem majhnem stanovanju v New Yorku našla 12 metrov visokega psa. V prizadevanju, da bi zadržala svojega ljubljenčka, se Emily odloči poiskati čarobnega oskrbnika živali, za katerega upa, da bo lahko Clifforda vrnil v normalno velikost.

 

O filmu »Zastoj«: srečanje dveh zakonskih parov z različnih polov družbene lestvice, ki na prvi pogled nimata ničesar skupnega. Nesreča in tragični dogodek ju v eni sami noči usodno združita in najbrž povežeta za vse življenje.

Prijazno vabljeni!

Vir: Kino Sora

Foto: BSF

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating