Vam je prispevek všeč?

Tradicionalni poletni »Kino nad mestom«, ki bo od danes, petka, 11. avgusta, do ponedeljka, 14. avgusta 2023, z brezplačnimi filmskimi projekcijami vsak dan ob 21. uri na terasi Otroškega in mladinskega oddelka Knjižnice Ivana Tavčarja Škofja Loka, bo dobrodelen.

Kino Sora Škofja Loka bo namreč v sodelovanju z Občino Škofja LokaZavodom 973 in Sokolskim domom Škofja Loka vse prostovoljne prispevke, zbrane v štirih dneh, namenil Rdečemu križu Slovenije – območnemu združenju Škofja Loka za prizadete v poplavah.

»Pri dobrodelni akciji so nam nasproti stopili vsi, ki pripravljajo prizorišče in dogodek, honorarju se odpovedujejo tudi člani Pihalnega orkestra Škofja Loka, ki bodo nastopili na odprtju. Pridruži se nam in pomagajmo skupaj – veseli bomo vsakega evra!«

Današnji in ponedeljkov začetek in konec poletnega filmskega ciklusa bosta slovenska, danes bo na ogled komedija Orkester scenarista in režiserja Matevža Luzarja z zgodbo o pihalnem orkestru iz Slovenije, ki se odpravi na glasbeni festival v malo avstrijsko mesto; pred projekcijo bo še nastop Mestnega pihalnega orkestra Škofja Loka.

SPORED:

Petek, 11. avgusta 2023, ob 21. uri: slovenska komedija Orkester,

Sobota, 12. avgusta 2023, ob 21. uri: švedska komična drama Mož z imenom Ove,

Nedelja, 13. avgusta 2023, ob 21. uri: butanska drama Lunana – jak v razredu,

Ponedeljek, 14. avgusta 2023, ob 21. uri: slovenska mladinska romantična komedija Gajin svet 2.

_ _ _

Vir: Kino Sora

Foto: FB Kino Sora

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating