Vam je prispevek všeč?

Krajevna skupnost Godešič vabi pred državnim praznikom, dnevom državnosti, na tradicionalno prireditev »Večer na vasi«, ki bo v petek, 23. junija 2023, ob 20. uri z zborom pred domom KS Godešič.

Tam bodo najprej dvignili državno zastavo, ki bo označila središče Godešiča in javni prostor pred domom KS. Po himni in dvigu zastave se bodo nato peš odpravili pred cerkev sv. Miklavža, kjer bo drugi del programa.

Ob 20.30 sledi kulturno-umetniški program z nagovorom župana Tineta Radinje in predsednika Krajevne skupnosti Godešič Matjaža Krajnika, med drugim bo nastopila Tamburaška skupina Bisernica Veterani Reteče.

Prireditev, posvečena dnevu državnosti in kresni noči, bo gostila tudi občinske in krajevne svetnike. Na prireditvi bodo prisotni tudi gasilci PGD Godešič, člani Rdečega križa, člani Športnega društva Kondor, gostje od drugod in seveda krajani Godešiča.

Ob 22. uri bodo najdaljši dan v letu pospremili v noč ob druženju, klepetu in petju, navzoče bodo tudi pogostili s sladkarijami in osvežilnimi pijačami. V primeru slabega vremena bo prireditev v prostorih doma KS Godešič. Vljudno vabljeni, vstop bo prost!

Vir in foto: KS Godešič

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating