Vam je prispevek všeč?

Odličen namig za nocojšnji večer: v okviru »Grajskih večerov« bosta v četrtek, 17. avgusta 2023, ob 20. uri oder na terasi Grajske kavarne Škofja Loka zavzela Dimek in Klarić (Mi2). Vstopnice za glasbeni večer o vinu in ljubezni je možno po ceni 18 € kupiti TUKAJ, na voljo bodo tudi pri vhodu. Število je omejeno, rezervacij ni.

Jernej Dirnbek – Dimek in Davor Klarić sta člana zasedbe Mi2, s projektom »Z muziko o vinu in ljubezni« pa sta ob matični zasedbi stopila na samostojno glasbeno (stran)pot. Pred 5 leti sta na oder postavila svoj »kantavtorski« glasbeni kabaret oziroma humoristični koncert in v tem času odigrala skoraj 100 živih koncertov.

Dimek in Klarić sta v svoj program izbrala skladbe, vezane na dve tematiki – vino in ljubezen, neredko pa sta v pesmih prisotni kar obe. Tudi zato so besedila izbranih skladb večinoma hudomušna, zabavna in zbadljiva, skozi prigode junakov pesmi pa na posrečen in luciden način nastavljajo ogledalo družbi.

Njun veseli značaj poskrbi, da je vse skupaj še mnogo več kot le monoton glasbeni večer. Vsaj toliko kot skladbe poslušalce pritegnejo njihove napovedi, ki mejijo že skorajda na predstavo in so polne pristnega humorja, ki so ga zvesti poslušalci skupine Mi2 v preteklosti že dodobra spoznali. Vabljeni!

 

Vir: FB dogodka

Foto: FB Jerman Booking

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating