Vam je prispevek všeč?

Čeprav na igrišču tekmeca, sta si sosednja floorball kluba, Insport Škofja Loka in Polanska banda, podala roke in bosta ta konec tedna skupaj izpeljala sklepni turnir četverice mednarodne lige treh narodov (IFL), na katerem bosta sodelovala še madžarska kluba SZPK Komarom in Phoenix Fireball.

V soboto, 5. marca 2022, bosta v Športni dvorani OŠ Ivana Tavčarja v Gorenji vasi na sporedu polfinalna obračuna, in sicer ob 16.30 med Polansko bando in SZPK Komarom, ob 19. uri pa med branilcem lovorike Insportom Škofja Loka in Phoenix Fireballom.

V nedeljo, 6. marca 2022, se bo sklepno dogajanje preselilo v Športno dvorano Poden v Škofji Loki, ki bo najprej točno opoldne gostila mali finale oziroma dvoboj za končno 3. mesto, ob 14.30 pa še veliki finale, ki bo dal odgovor o zmagovalcu lige v tej sezoni.

Vrata obeh dvoran bodo odprta za gledalce; tisti, ki si dogajanja ne boste mogli ogledati v živo, pa boste lahko spremljali tudi neposredni spletni prenos na Facebook kanalu lige IFL – TUKAJ. Pridite navijat!

Vir: FB dogodka

Foto: FB 3 Nations Floorball League IFL

Povzel: Janez Porenta

5 1 vote
Article Rating