Vam je prispevek všeč?

Poletje se počasi poslavlja in čas je za »Septembrski LUFt« – Loški umetniški festival na Cankarjevem trgu v Škofji Loki, in sicer v soboto, 2. septembra 2023, med 9. in 18. uro v okviru tradicionalnega loškega festivala »Pisana Loka«. Prijazno vabljeni, vstop bo prost.

Poleg Unikatne tržnice, ki bo na voljo ves čas, bo ob 16. uri na sporedu še »Cirkus Kolibris« v izvedbi Čupakabre, dinamična cirkuška predstava, polna atraktivnih žonglerskih točk, akrobacijskih glasbenih vložkov in kaskaderskih čarovnij. Cirkuška predstava, ki se razlije z odra in s čarovnijo preplavi ulice in trge.

In še seznam sodelujočih, ki bodo razveseljevali s svojo ponudbo: Mavrična ustvarjalnica, Quickshoelace, Nakit Adorable, Zgodbe iz gline, April design, Woolie Hook, Moja pisana nit, Unikatni izdelki MO.JA, Mala ustvarjalnica, Made by Tatiana, Neon Angel Design, LaceBag, Lisica & Volk, Tadeja Pecman Penko, Moja Ovčka, Andreja Trkman, Aleya Design, Kristina M Designs, Naravna mila Žajfica, Unikatni nakit Ana Bučar, Domo Mea, Smrekomaz, Zašij.si, Sanyamceramics, Pikiriki, Ustvarjalnica pa taka, Aiwa Ceramics, Coprnije, Vitražni rokodelski atelje Darka, Moses Simpungwe Art, Naravna darila Emma, TEArt, ŽU-ŽU Art, Unikatna šivalnica za otroke ZoeBe, Čipke Erika, Glasbila Korošec, Svežina narave, Krona Krona Fashion, LUŠTNca.

Vir in foto: FB dogodka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating