Vam je prispevek všeč?

V sklopu tradicionalnega decembrskega škofjeloškega festivala »Loka v snegu« bo tudi tokrat na sporedu, kot je že skoraj stalnica, »Koncert za prijatelje« z Rudi Bučar triom, ki bo tokrat tudi dobrodelen. Koncert bo v četrtek, 21. decembra 2023, ob 20. uri v Sokolskem domu Škofja Loka. Vstopnice so že skoraj skopnele, zato pohitite z nakupom!

Vsestranski glasbenik in mojster istrske poetike že vrsto let ohranja in plemeniti istrsko kulturno dediščino. Za svojo brezhibno glasbeno interpretacijo in mojstrsko poetičnost je bil že večkrat nagrajen. Tokrat ga bosta na odru spremljala Anže Vrabec (klaviature) in Goran Krmac (tuba in topotalnik).

Tradicionalni decembrski koncert za prijatelje pa bo imel tokrat tudi dobrodelno noto. Lions klub Škofja Loka bo namreč celoten izkupiček koncerta namenil prizadetim v avgustovskih poplavah. Čeprav je avgustovska katastrofalna ujma že nekoliko oddaljena, se vsi zavedamo, da bomo posledice čutili še dolgo.

Število vstopnic po ceni 20 evrov je omejeno, z nakupom pa je treba zelo pohiteti, saj jih je le še nekaj na voljo na blagajni Sokolskega doma Škofja Loka. Koncert omogočajo: Loka v snegu, Sokolski dom Škofja Loka, Občina Škofja Loka, Gostilnica in galerija Pr’ Pepet, Lekarna Mesto-37, ekipa LŠ in Računovodski servis Coffou.

Vabljeni, »pridružite se nam na posebnem večeru, prežetem z glasbo in sočutjem!« Rezervacije vstopnic niso možne, sedežnega reda ni.

Vir in foto: FB dogodka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating