Vam je prispevek všeč?

Danes, v sredo, 28. decembra 2022, bo za večerno poslastico v okviru tradicionalnega škofjeloškega decembrskega festivala »Loka v snegu« od 20. ure dalje v ogrevanem šotoru na parkirišču Štemarje nasproti glavne avtobusne postaje Škofja Loka poskrbela ekipa osmih domačih didžejev Diskölöka z novo (drugo) epizodo norega večera za mlade in starejše, »Diskölöke v snegu«.

Didžeji Tanzeek, Shinn, Glezzie & Bleau, KEKS, Tric, Le_en_art in De Nocte ter VJ Dimension bodo skozi celoten večer vsak v svojem slogu skrbeti, da se bo Loka kakovostno razmigala v ritmih elektronske plesne muzike. Vstopnice po ceni 18 evrov so še na voljo na spletu TUKAJ, možno pa jih bo kupiti tudi pri vhodu na prizorišče. Vstop bo dovoljen osebam na 16. letom starosti.

Poskrbljeno bo za vse žejne, vrhunsko kulinarično ponudbo bo zagotovil Kaos okusov, za najbolj razgrete bo na voljo tudi (omejena) garderoba (2 €). Pijačo bo na šankih možno plačevati s kartico ali z gotovino. Kavcija za kozarček je 2 € in jo obiskovalec dobi nazaj ob vrnitvi kozarčka in listka, ki ga prejme ob nakupu pijače. Toplo vabljeni!

Prav tako pa se lahko že ob 18. ure ogrevate na Mestnem trgu v Škofji Loki na »Večeru z didžejem« (hiška Snežni raj). Vstop je prost, prijazno vabljeni!

Vir in foto: FB dogodka

Povzel: Janez Porenta

3 2 votes
Article Rating