Vam je prispevek všeč?

Organizatorji so se odločili, da bodo današnji (četrtek, 3. avgusta 2023) »Grajski večer« na terasi Grajske kavarne Škofja Loka, ki ga bo zrežirala priljubljena kantavtorica in skladateljica Ditka, kljub neugodni vremenski napovedi vseeno skušali izpeljati, vendar

Koncert, ki bi se moral po prvotnem scenariju začeti ob 20. uri, so premaknili na uro prej, štartal bo torej že ob 19. uri. Ne prezrite spremembe! Organizatorji se zahvaljujejo za razumevanje in vabijo k nakupu vstopnic tudi na dan dogodka – TUKAJ po ceni 22 €. Število vstopnic je omejeno. Vabljeni!

Na intimnem koncertu bo Ditka, ki se je v slovenskem glasbenem prostoru najbolj uveljavila z uglasbitvami poezije priznanih slovenskih pesnikov na čelu s Ferijem Lainščkom, nastopila ob spremljavi Gorazda Čepina na klaviaturah in Jana Lužnika na električni kitari.

Ditka bo odigrala izbrane pesmi z njenih štirih albumov – Ne bodi kot drugi; Ne spreminjaj me; Ne bodi, kar nisi; Med nama je angel –, katerih rdeča nit je ljubezen. Očarali vas bodo njen samosvoj avtorski pristop, drugačnost in nežna glasba, ki opeva dvojino, bližino in veliko občutkov lepega.

 

Vir in foto: FB dogodka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating