Vam je prispevek všeč?

Sodobna kadrovska (HR) funkcija je že nekaj časa mnogo več kot zgolj administrativna vloga v podjetju. Zajema širok nabor kompetenc, tako »klasičnih« kadrovskih kot tudi drugih na področjih marketinga, poznavanja poslovanja, prodaje … Le tako so lahko HR-strokovnjaki ustrezna podpora podjetju, vodjem in vsem zaposlenim.

Vse te kompetence in znanja je treba ustrezno prepletati in vpletati v celoten življenjski cikel posameznika v podjetju. Ta se začne že pri znamčenju delodajalca, s katerim sploh pritegnejo potencialnega sodelavca, nadaljuje pa se s procesom selekcije in pozneje uvajanja in razvijanja novega sodelavca.

Lokalno škofjeloško podjetje Optiweb skupaj s kadrovskima strokovnjakinjama Urško Stanovnik in Klavdijo Šernek organizira 3. »KadrOWsko akademijo«. V izobraževalnem programu 4 srečanj se bodo z udeleženci posvetili posamezni fazi življenjskega cikla zaposlenega, pogledali teoretično ozadje in zlasti inovativne praktične primere, zasledovali filozofijo, v katero predavateljici verjameta: v ospredju mora biti zaposleni in njegova izkušnja, aktivnosti pa morajo biti usklajene s strategijo in vizijo podjetja.

Izobraževanje bo potekalo v štirih oktobrskih terminih (12., 13., 19. in 20. oktobra 2023 od 9. do 13. ure) v slovenskem jeziku v pisarnah Optiweba na Kapucinskem trgu 7 v Škofji Loki. Redna cena je 790 € + DDV, do torka, 12. septembra 2023, pa velja posebna »early bird« cena: 690 € + DDV.

Med izobraževanjem udeleženci prejmejo tudi poseben paket vzorčnih dokumentov za učinkovitejše vodenje kadrovskih postopkov, ki jih lahko takoj uspešno vpeljejo v prakso, prav tako pa tudi brezplačno uro individualnega svetovanja na obravnavane ali druge HR teme ali izzive. Vabljeni k udeležbi!

Vir in foto: Optiweb

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating