Vam je prispevek všeč?

Kulturno društvo Grable vabi otroke na »Otroški Halloween« z druženjem, ustvarjanjem, glasbeno točko, pripovedovanjem pravljic in Halloween jesenskim vzdušjem, ki bo v tretjem nadstropju na Mestnem trgu 38 v Škofji Loki.

Prostor bodo v hišo strahov, v kateri bo pokalo in škripalo od čarovniške ustvarjalnosti, spremenili v petek, 28. oktobra, od 17. do 19. ure, v soboto, 29. oktobra, od 10.30 do 13. ure in v nedeljo, 30. oktobra 2022, od 10. do 13. ure.

Vse tri dni bodo otrokom na voljo štirje kotički, kjer bodo hkrati potekale različne kreativne delavnice. Izdelovali bodo čarobne lučke, začarane pajke in netopirje ter druge čarovniške pomočnike. V enem od kotičkov bo potekala poslikava obrazov.

V soboto ob jih bo obiskal Luka Ovsec, potujoči ljudski godec s pestrim naborom pravljic in pesmi. V nedeljo pa se bo v enega od kotičkov pripodila čarovnica Anja Kocman, ki bo iz klobuka natresla nekaj pravljic in jim dajala ritem s svojim ukulelejem.

Vstop bo prost, prostovoljni prispevki pa dobrodošli. Vsak dan se bodo udeleženci najprej zbrali na Mestnem trgu pred vodnjakom. Dogodek je del projekta »Pravljičarija«, ki ga delno sofinancira Občina Škofja Loka, pripravlja pa Kulturno društvo Grable.

Vir in foto: FB dogodka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating