Vam je prispevek všeč?

Po sinočnjem velikem koncertu Magnifica z bendom bo danes, v soboto, 20. maja 2023, ob 20. uri Škofjeloški grad prizorišče še enega glasbenega spektakla.

Če se pred slabimi štirimi leti ni izšlo za grajski koncert (prestavljen je bil v Športno dvorano Trata), držimo pesti, da za nocojšnji koncert »Vocal Ecstasy« ob 40. obletnici delovanja vokalne zasedbe Perpetuum Jazzile vreme vendarle vzdrži!

Zadnje vstopnice po ceni 34 € oziroma 39 € so še na voljo na prodajnih mestih Eventim.si (Petroli, pošte …) in prek spleta TUKAJ.

Nekaj navodil prireditelja, Planeta dogodkov: za parkiranje avtomobilov so na razpolago javna parkirišča po Škofji Loki, ki so po 19. uri brezplačna. Dostop na Škofjeloški grad z avtomobilom ni mogoč.

Vrata prizorišča se bodo odprla ob 19. uri. Za pijačo na dogodku bo poskrbela Grajska kavarna Škofja Loka. Obiskovalcem priporočajo, naj s seboj prinesejo manjši, zložljiv dežnik.

Perpetuum Jazzile je vokalni a capella orkester, ki ga sestavlja nad 40 vrhunskih pevk in pevcev, in zlasti izjemno doživetje v živo – dveurni fascinantni ognjemet izbrane muzike, vrhunske izvedbe, strasti in čustev.

Koncerti zasedbe so stkani iz slovenskih in svetovnih uspešnic najrazličnejših žanrov – jazza, popa, swinga, roka, bossa nove, sambe, gospela … Prijazno vabljeni!

Vir in foto: FB dogodka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating