Vam je prispevek všeč?

Petra Nartnik vabi v ponedeljek, 14. marca 2022, ob 19. uri na »Pomladno prebujanje in poživitev telesa«. Takole je zapisala v vabilu:

»Pomlad že močno trka na vrata, narava se prebuja in z njo tudi mi. Dragi prijatelji, znanci in telovadci, čas je že, da si ponovno pogledamo v oči in skupaj poskrbimo za poživitev našega telesa. Prisrčno vas vabim, da se mi pridružite na pomladnem prebujanju, kjer se bomo razgibali, predihali, prenovili tako telo kot duha in šli bolj živo in veselo naprej.

  • Joga vaje za hrbtenico in celotno razgibavanje telesa, 45 minut
  • Vaje za dvig energije in aktivacijo notranjih organov, 45 minut
  • Meditacija za samozdravljenje, 30 minut

V prvem delu se bomo posvetili joga vajam za razgibavanje celotnega telesa. Pokazala bom več variant in boste izbrali sebi primerno različico, tako da ni ovir. V drugem delu bomo s qigong vajami dvignili raven svoje energije, aktivirali delovanje notranjih organov in poskrbeli za dobro počutje z dihalnimi vajami. Gre za preproste vaje, ki jih lahko izvaja vsak. Zaključili pa bomo leže z vodeno meditacijo za notranjo sprostitev in samozdravljenje (lahko tudi sedite).

Ne izpustite izjemne priložnosti in se prijavite zdaj! Prijave na e-naslov info@petranartnik.com.

Prispevek za delavnico je 20 € + darilo: čaj oljčnih listov in angelsko sporočilce. Tokrat bo delavnica potekala v dvorani za aerobiko v Športni dvorani Poden v Škofji Loki (prvo nadstropje in desno). S seboj prinesite podlogo oziroma blazino, stekleničko vode, odejico za meditacijo in če potrebujete kaj za pod glavo.«

Prisrčno vabljeni!

Vir in foto: FB dogodka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating