Vam je prispevek všeč?

Kulturno društvo Grable v sklopu dogodkov »Na poti v deželo čudes« v četrtek, 15. junija 2023, ob 18. uri vabi na teraso Mladinskega oddelka Knjižnice Ivana Tavčarja Škofja Loka na pripovedovalski dogodek za otroke »Povej mi pravljico«.

Pripovedovale bodo Bojana Pravst, Tjaša Eržen, Marija Knafelj, Ivanka Bernik Peršin in Lucija Peršin, udeleženke študijskega krožka Povej mi pravljico. Vstop bo prost. Prijazno vabljeni!

»Pravljico v malho in na potep. Gremo proti vsem štirim stranem neba, v čudežne dežele, čudovitim dogodivščinam naproti. In ko se pot zatakne, stremo še kakšno uganko, zapojemo in zavriskamo ter se požgečkamo po podplatih. Nič nas ne ustavi.

Poslušali bomo pravljice o treh metuljih, kači s kronico, o tem, kako nikoli vsem ne ustrežeš, o zajčku z zvončkom in najlepšem cvetu. Že veste, kateri je najlepši cvet na svetu?« je med drugim zapisano v vabilu.

Z dogodkom se pridružujejo 28. Slovenskim dnevom knjige, ki letos potekajo med četrtkom, 15. junijem, in nedeljo, 18. junijem 2023. Skupaj vas popeljejo v deželo čudes, v svet neskončnih možnosti, ki se odpira med platnicami knjig.

Vir in foto: FB Knjižnica Ivana Tavčarja Škofja Loka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating