Vam je prispevek všeč?

Kulturno društvo Grable in Loški muzej Škofja Loka vabita nocoj, v sredo, 26. oktobra 2022, ob 20. uri na cikel mesečnih pripovedovalskih dogodkov za odrasle »Pripovedke ob peči«, tokratni ima naslov »Slečene zgodbe« in bo na ogled v Škoparjevi hiši na Škofjeloškem gradu. Prijazno vabljeni, vstop bo prost.

»Erotične Slečene zgodbe bodo razvnele našo domišljijo! Pripovedovalca nam bosta napletla nekaj romantično sanjavih, vročih in divjih, pa tudi šaljivih zgodb,« je zapisano v vabilu. Pripovedovala bosta Barbara Zonta in Rok Kušlan, za sočno glasbeno spremljavo na violini in kitari pa bosta poskrbela akademska glasbenica Jelena Ždrale in pesnik, glasbenik in skladatelj Andraž Polič.

Zaradi omejenosti prostora v Škoparjevi hiši predlagajo vnaprejšnjo prijavo na dogodek na e-naslov drustvograble@gmail.com, v nasprotnem je mogoče, da prostora ne bodo mogli zagotoviti, saj bodo imeli prednost tisti, ki bodo prisotnost vnaprej napovedali. »Pripovedke ob peči« organizirata Kulturno društvo Grable in Loški muzej, podpira pa jih Občina Škofja Loka.

Vir in foto: FB dogodka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating