Vam je prispevek všeč?

Za tretjega v seriji letošnjih četrtkovih »Grajskih večerov« na terasi Grajske kavarne Škofja Loka bo danes, v četrtek, 15. junija 2023, ob 20. uri poskrbel domači glasbeni ambasador, mojster pisane in zapete besede Tomaž Hostnik s spremljevalno skupino.

Suškega trubadurja Tomaža Hostnika ni treba podrobneje predstavljati. Bralci portala »Loške novice« ste ga izbrali za »Naj osebnost Škofje Loke 2019«, sicer pa je dvojni prejemnik nagrade za najboljše besedilo na Popevki, zmagovalec Kantfesta 2016 in zmagovalec občinstva na Melodijah morja in sonca 2019.

Skupaj z bendom izjemnih glasbenikov (Matic Plemenitaš – solo kitara, Gregor Kolar – ritem kitara, Jaka Krušič – bas kitara, Gregor Hrovat – bobni) bo izvedel zajeten nabor lastnih avtorskih popevk in šansonov v nekoliko bolj rockovsko obarvani izvedbi, prisluhniti bo mogoče že uveljavljenim uspešnicam in novim, še neobjavljenim hitom.

Število vstopnic je omejeno, kupiti pa jih je mogoče prek spleta TUKAJ ali v predprodaji tudi v Grajski kavarni. Cena v predprodaji (do četrtka, 15. junija 2023, do 18. ure) je 12 €, odtlej pa 15 €. Prijazno vabljeni na večerni grajski žur!

Vir in foto: FB dogodka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating