Vam je prispevek všeč?

Kulturno-umetniško društvo Jadran v sodelovanju z Zavodom O vabi na uvodno srečanje delavnice »Radijska igra«, ki bo v ponedeljek, 6. marca 2023, od 19. do 22. ure na »občasno začasnem prizorišču« P42/8 v Škofji Loki. Vabljeni!

V okviru projekta »MUTUNK II.«, ki ga je izvajal Zavod O, se je v letih 2022 in 2023 odvijala »Radijska šola« in nastala je radijska igra »Bi ne bi«, ki jo je bilo možno slišati na zaključnem dogodku »MUTUNK II.«, kmalu pa bo na sporedu tudi na radijskih postajah.

Pogled naprej: udeleženci šole so postali kolektiv, ki bo ustvarjal na področju radijske igre. Za leto 2023 načrtujejo nadaljevanje »Bi ne bi«. Vabijo vse vsaj malo zainteresirane, da se jim pridružijo. Če torej radi ustvarjate, pišete, nastopate, fantazirate ali pa se morda le radi igrate z zvokom, potem se le (pri)javite TUKAJ.

»Skratka, v polni bojni pripravljenosti te že čakajo jebeni romantik Bine, cinična prasica Loti, nova avtentičarka Ivanka, balkanska princeza Svetlana in naveličani policaj Josip. Pridruži se jim še ti!« je še zapisano v vabilu.

Vir in foto: FB dogodka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating