Vam je prispevek všeč?

Klub škofjeloških študentov (KŠŠ) in Društvo povprečnega rolkanja Kesa letos že peto leto zapored združujeta moč za dogodek »KESA24 – chilling, basket, skate session«, ki ga bodo vnovič zaznamovali sproščeno druženje, turnir v ulični košarki in skate session. Koncept je že poznan, letos – v soboto, 24. junija 2023, od 14.30 dalje v parku bivše vojašnice in v skateparku v Škofji Loki – bo samo še bolj luštno. Vabljeni, vstop bo prost!

Chilling & glasba: ponovno bo glavni poudarek dogodka chillanje v senčki parka bivše vojašnice. Pripravili bodo dekce za henganje, napeli kakšno visečo mrežo, udeleženci pa lahko, po želji, s seboj prinesejo še kak piknik stolček. Za prijetno glasbeno kuliso bodo poskrbeli didžeji v okviru projekta Mladarolada, predstavili se bodo tudi ljubljanski prijatelji. Na druženju bo poskrbljeno za pestro ponudbo pijače in jedače.

Basket turnir: katera ekipa si bo letos priborila naziv Kings of the KESA? Obeta se nov zanimiv turnir v ulični košarki (3 na 3). Prijave na turnir sprejema Maj Bajt (040-218-343).

Skate best trick: skatepark bo na voljo med celotnim dogodkom. Tistim, ki bi radi rolkali ob glasbenem DJ spektaklu, ki ga bo vodil Le_en_art, pa svetujejo, naj prihranijo energijo za večerni Best trick contest, ki se bo začel malce po 21. uri oziroma po koncu basket turnirja in bo potekal v osvetljenem skateparku. Za contest so pripravili denarne in materialne nagrade.

Pop-ups: v Kesi se bodo ponovno pridružili tudi razni lokalni in manj lokalni ustvarjalci.

Vir in foto: FB dogodka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating