Vam je prispevek všeč?

Sklop tradicionalnih loških poletnih prireditev »Večeri na terasi« bo danes, v četrtek, 18. avgusta 2022, ob 20. uri na terasi otroškega in mladinskega oddelka Knjižnice Ivana Tavčarja Škofja Loka (terasi na Nami) zapečatil tretji koncert Severe in Gala Gjurina, ki se jima bo v glasbeni intimi pod zvezdami pridružil trobentač Domen Gracej. Vstopnice po ceni 18 € so na voljo na entrio.si in v Knjižnici Ivana Tavčarja Škofja Loka. V primeru slabega vremena bo koncert v Sokolskem domu Škofja Loka. Prijazno vabljeni! Takole je zapisano v vabilu:

»Stojiš na naši terasi v objemu svoje boljše polovice in s kozarcem belega vina v rokah. Obdaja vaju atmosfera čudovite nočne Škofje Loke in nežno poetično večglasje s spremljavo akustične kitare. Intimno in polno ljubezni.

Severa in Gal Gjurin. Dve identiteti, ki čarata vsaka zase, njun skupni nastop pa zagotavlja posebno in čustveno doživetje. Na ta topli avgustovski četrtek nas bosta zazibala v večer izvrstne avtorske glasbe, z akustičnim zvokom in milozvočjem glasov. V tem večeru se jima bo kot gost pridružil Domen Gracej, znan trobentač, avtor in producent mlajše generacije, uspešen v klasičnih in popularnih vodah, ki bo h koncertu doprinesel prav posebno dimenzijo.«

Vir: FB dogodka

Foto: Ksenija Mikor

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating