Vam je prispevek všeč?

Veliki »Koncert ob 50-letnici« Jana Plestenjaka v sklopu prireditev ob 1050-letnici prve pisne omembe Škofje Loke se nezadržno bliža. Eden najpriljubljenejših slovenskih pevcev, glasbenikov in avtorjev bo oder na Škofjeloškem gradu razvnel prihajajočo predpraznično soboto, 24. junija 2023, ob 21. uri.

»Early bird« vstopnice in tiste po majski ceni (22,90 €) so razprodane, na voljo pa jih je še zadnjih 400, ki si jih omislite čim prej, preden bo koncert razprodan. Do petka si jih lahko zagotovite po redni ceni 24,90 €, na dan dogodka bodo dražje (29,90 €). Kupite jih lahko na Petrolu ali prek spleta TUKAJ.

Že nekaj časa je znano tudi ime predskupine, ki bo grajski avditorij ogrevala pred Janom Plestenjakom, med 21. in 22. uro. To je loška zasedba Hoffman, ki je bila pred kratkim nominirana za zlato piščal za novinca leta 2022, ko je tudi izdala debitantski studijski album »Moment«.

Za pravi vokalni spektakel pa bodo poskrbeli prvi najavljeni gostje, 45-članski (večinoma škofjeloški) odlični Mešani pevski zbor Crescendo pod taktirko Žige Kerta. Drugi najavljeni gost, ki se bo Janu pridružil na odru, pa je priljubljeni mladi pevec Žan Serčič, prepoznaven po vročih latino ritmih.

Prijazno vabljeni še enkrat!

Vir: Agencija Koncerti

Foto: FB dogodka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating