Vam je prispevek všeč?

Da se bo celomesečno praznovanje 1050-letnice prve pisne omembe Škofje Loke zaključilo, kot se spodobi, bo nocoj, v soboto, 1. julija 2023, od 20. ure dalje poskrbel veliki koncert na Škofjeloškem gradu.

Po domači zasedbi Fat Butlers in vse bolj priljubljenih Kokosy bo za eksplozijo na odru poskrbela ta hip največja slovenska glasbena atrakcija, skupina Joker Out.

V nadaljevanju objavljam nekaj praktičnih nasvetov in napotkov organizatorja, Zavoda 973, pred nocojšnjim koncertom. Prijazno vabljeni, pridite plesat vso noč!

Na koncert naj se obiskovalci odpravijo peš ali s kolesom. Za parkiranje avtomobilov so na voljo javna parkirišča po Škofji Loki, ki so po 19. uri brezplačna. Parkiranje na Loškem gradu in Grajski poti ni možno!

Vrata prizorišča se bodo odprla ob 19.30, koncert se bo začel ob 20. uri. Vstop na dogodek bo možen z veljavno vstopnico ali z računom s prodajnih mest Petrol.

Na voljo so še zadnje vstopnice po ceni 17 €, in sicer na vseh prodajnih mestih Moje karte in prek spleta TUKAJ.

Zaenkrat vremenska napoved kaže dobro, v Škofji Loki naj ne bi bilo padavin. Zaradi nestanovitnega vremena pa organizator svetuje obiskovalcem, naj se oblečejo »čebulno« in imajo s seboj pelerino ali drugo protidežno zaščito.

Za pijačo na prireditvi bo skrbelo osebje iDogodka. Vnos pijače od zunaj na dogodek je strogo prepovedan. Pijača bo na voljo v povratni embalaži.

Kemična stranišča, kabine za ženske in pisoarji za moške, bomo na voljo na dveh lokacijah.

Dogodek medijsko podpiramo tudi Loške novice.

Vir: Občina Škofja Loka

Foto: FB Joker Out

Povzel: Janez Porenta

1 4 votes
Article Rating