Vam je prispevek všeč?

Razvojna agencija Sora obvešča, da je objavljen nov javni razpis za kreditiranje podjetij in dopolnilnih dejavnosti na kmetijah na Škofjeloškem.

»Obveščamo vas, da je v okviru Kreditne sheme, v katero svoja finančna sredstva združujejo občine Škofja Loka, Gorenja vas – Poljane, Železniki, Žiri in Območna obrtno-podjetniška zbornica Škofja Loka, odprt nov javni razpis za dolgoročne in kratkoročne kredite, ki se dodeljujejo podjetjem in dopolnilnim dejavnostim na kmetijah iz teh občin. Dolgoročni krediti se v okviru javnega razpisa dodeljujejo za obdobje do 10 let po obrestni meri 6 mesečni EURIBOR + 2,5 %. Pridobite jih lahko za:

  • nakup stavbnega zemljišča in njegovo komunalno opremo,
  • nakup, graditev in adaptacijo poslovnih prostorov,
  • nakup opreme in kmetijske mehanizacije.

V okviru javnega razpisa lahko pridobite največ 100.000,00 € dolgoročnega kredita. Prav tako so v okviru Kreditne sheme na voljo sredstva za kratkoročne kredite, ki so namenjeni financiranju tekočega poslovanja. Do vrednosti 50.000,00 € jih lahko za obdobje 1 leta pridobite po obrestni meri 2,5 %, nominalno.

Za podrobnejše informacije se obrnite na Razvojno agencijo Sora, Poljanska cesta 2, 4220 Škofja Loka, telefon 04/50-60-220 je zapisano v obvestilu RA Sora.

Foto in vir: FB Razvojna agencija Sora

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating