Vam je prispevek všeč?

Novi župan občine Škofja Loka Tine Radinja je tudi začel novo prakso obveščanja javnosti o svojem delu. Enkrat tedensko, ob petkih, namreč v kratki videoizjavi, objavljeni na družbenem omrežju, prežveči in oceni dogajanje zadnjih sedmih dni. Naj to (p)ostane dobra praksa! V nadaljevanju posredujem njegovo drugo sporočilo, objavljeno v petek, 25. januarja 2019.

»Ta teden sem imel priložnost spiti kavo ali čaj s kar 14 različnimi društvi in organizacijami v Škofji Loki. To je bilo zelo zanimivo in pestro. Sicer pa sem bil ta teden kar trikrat v Ljubljani. Na Direkciji RS za infrastrukturo, na Ministrstvu za javno upravo in na Ministrstvu za finance. Danes (v petek) pa smo imeli srečanje vseh županj in županov v Sloveniji. Pomembno se je povezovati, še bolj pomembno pa je imeti pravo znanje in spoznavati možnosti, kako bomo uspešno črpali sredstva za vse projekte, ki jih imamo v načrtu,« je v petek pojasnil župan Tine Radinja.

https://www.facebook.com/skupajzaloko/videos/387846515095885/

Včerajšnje nedeljsko dopoldne pa je izkoristil za obisk Krajevne skupnosti Zminec. S predsednikom KS Stanislavom Livkom sta se zapeljala po območju skupnosti in si na terenu ogledala potrebe krajank in krajanov vse od Bodovelj prek hribov do Brodov. Tedenski obiski po krajevnih skupnostih bodo, kot obljublja, stalnica delovnih nalog.

Foto: FB Tine Radinja

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating