Vam je prispevek všeč?

Alenka Bergant je energijska terapevtka in mentorica za osebni in poslovni razvoj iz Selške doline. Svoje podjetje zadnja tri leta vodi virtualno, od letošnjega oktobra pa ima svoj poslovni prostor tudi v centru Škofje Loke, na Mestnem trgu 20.

Ob koncu meseca vabi na Jesenski meditaciji: v nedeljo, 27. oktobra 2019, ob 18. uri na meditacijo aktivacijo Obilja z Boginjo Lakšmi (ta dan je tudi praznik hindujske boginje obilja), v ponedeljek, 28. oktobra 2019, ob 18. uri pa na razreševanje eteričnih in karmičnih vezi v odnosih.

»Kot energijska terapevtka sem usposobljena, da se povezujem z bitji svetlobe, in prek kanalizirane terapevtske meditacije prinašam posamezniku poseben blagoslov, moč, varnost in krepitev zavestnega življenja. Namen nedeljske meditacije je energijska zavest obilja in balansiranje strahov in vsega, kar nam onemogoča, da bi do tega dostopali,« poudarja Bergantova.

»Ponedeljek pa je energijsko močna točka v času za odnose, zato bom na ta dan vodila posebno energijsko meditacijo za razreševanje eteričnih in karmičnih vezi v odnosih,« dodaja.

Obe meditaciji potekata tako prek spleta (na voljo 10 mest) kot tudi osebno v poslovnem prostoru na Mestnem trgu v Škofji Loki (na voljo samo 6 mest). prispevek za posamezno meditacijo je 25 €, za obe meditaciji skupaj pa 45 €. Možno se je ene meditacije udeležiti osebno in druge prek spleta, obeh osebno ali obeh prek spleta.

Zaradi omejenega števila mest je obvezna prijava na info@prisluhni-sebi.si. Prijava je potrjena s plačilom na TRR. Vabljeni!

Foto: FB dogodka

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating