Vam je prispevek všeč?

Območna obrtno-podjetniška zbornica (OOZ) Škofja Loka je med drugim tudi poslovno-podporna inštitucija, ki na Škofjeloškem že 45 let ščiti in zastopa interese svojih članov ter skrbi za njihovo pravilno ravnanje. Njena vloga se je še dodatno pokazala v času izbruha epidemije novega koronavirusa. Ob tem iz OOZ Škofja Loka sporočajo:

»Od začetka razglasitve pandemije na zbornico prejemamo veliko telefonskih klicev in e-sporočil ne le naših članov, temveč vseh poslovnih subjektov, zato smo se odločili, da v teh kriznih časih vsem, ne glede na članstvo, dajemo brezplačne nasvete in informacije glede pogojev za opravljanje dejavnosti, delovnopravnih postopkov in uveljavljanja državnih ukrepov za blažitev posledic razglašene epidemije v gospodarstvu.

OOZ Škofja Loka tako na svoji spletni strani (TUKAJ) tekoče objavlja informacije o ukrepih za pomoč gospodarstvu, koristne informacije pa so zbrane tudi TUKAJ. Prav tako nas lahko spremljate tudi na naši facebook strani – TUKAJ.

Naša pisarna je za obisk strank trenutno še vedno zaprta, vendar pa vloge za licence, dovolilnice, obrtna dovoljenja, evropska potrdila, vloge za vpis v imenik vodij del in vse ostale vloge sprejemamo po pošti in e-pošti. Predhodne informacije interesenti najhitreje dobijo tudi po telefonu. Vse zahteve obravnavamo in rešujemo v najkrajšem možnem času.

Kontaktni podatki:

  • telefonske številke: 04/50-60-200, 04/50-60-205, 040/896-686, 041/441-098;
  • e-pošta: sk.loka@siol.net.

Še obvestilo uporabnikom storitev točke SPOT Registracija: kljub temu, da je pisarna zbornice do nadaljnjega za obisk strank zaprta, pa postopke vseeno izvajamo. Za dodatna pojasnila lahko interesenti pokličejo eno od zgoraj navedenih številk in svetovali jim bomo, kako postopati.«

Foto: OZS

Vir: OOZ Škofja Loka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating