Vam je prispevek všeč?

V Škofji Loki je na šestih plačljivih parkiriščih (Pepetov klanec, Tehnik, Zdravstveni dom, Novi svet – plato, Štemarje, Šolski center) na razpolago 429 plačljivih parkirnih mest. Z današnjim dnem, 1. marcem 2020, bo možno uporabljati tudi novo mobilno aplikacijo EasyPark.

EasyPark je vodilni globalni ponudnik na področju mobilnega plačevanja parkirnine. Z intuitivno aplikacijo milijonom uporabnikov ponuja najučinkovitejšo rešitev v več kot 1500 mestih in več kot 20 državah. Številne nagrade pametne storitve EasyPark že od leta 2001 dokazujejo, da je ta skupina vodilna v Evropi za digitalizacijo naših mest.

Ključne prednosti za uporabnice in uporabnike:

  • dostop do intuitivne, preproste in priročne aplikacije, ki jo dnevno uporabljajo milijoni uporabnikov,
  • plačilo po porabi – uporabnik plača toliko, kolikor potrebuje,
  • podaljšanje na daljavo in zaključek parkiranja, ko uporabnik to želi,
  • možnost parkiranja in plačevanja z isto aplikacijo v več kot 1500 mestih po Evropi in več kot 20 mestih v Sloveniji,
  • plačevanje z isto mobilno aplikacijo tudi za parkiranje v garažnih hišah, polnjenje na električnih polnilnicah, cestnino na avtocestah …,
  • avtomatsko plačilo parkirnine neposredno iz avtomobila s pomočjo aplikacije EasyPark, ki se nahaja v multimedijski nadzorni plošči avtomobila.

Občina Škofja Loka je tako postala del velike družine, v kateri je prisotnih že več kot 1500 mest, in je tako vključena v mednarodno mrežo EasyPark. Med prednostmi velja izpostaviti še nižanje obstoječih stroškov (npr. tiskanja parkirnih listkov, vzdrževanja parkomatov …) in skrb za trajnostno mobilnost in okolje.

https://www.facebook.com/infoobcinaskofjaloka/videos/743571469505612/

Foto: Občina Škofja Loka

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating