Vam je prispevek všeč?

Iz Knjižnice Ivana Tavčarja Škofja Loka so sporočili, da bo, skladno s sprejetim vladnim odlokom (o začasni prepovedi ponujanja kulturnih in kinematografskih storitev končnim uporabnikom v Republiki Sloveniji), izposoja gradiva iz knjižnice od vključno sobote, 9. januarja, do vključno petka, 15. januarja 2021, ponovno možna samo pred vrati knjižničnih enot.

»Da bi skrajšali čas prevzema gradiva, obiskovalcem in uporabnikom priporočamo, da na e-naslov ali telefon knjižnice vnaprej sporočijo naslove gradiva, ki si ga želijo izposoditi. Po prejemu povratnega sporočila iz knjižnice, da je gradivo pripravljeno, pa naj se oglasijo pred vrati in pokličejo na telefon knjižnice, da jim zaposleni gradivo prinese pred vrata,« pojasnjuje direktor mag. Matjaž Eržen.

Enak način naročanja in izposoje bo veljal za vse enote knjižnice. Izposoja bo potekala v času rednega urnika odprtosti posameznih enot. Uporabnike prosijo, naj upoštevajo tudi, da bo naročeno gradivo za otroke in mladino treba prinesti z mladinskega oddelka (bivša Nama) na Šolsko ulico 6 (oddelek za odrasle), kjer bo prevzem pred vrati za obe enoti knjižnice v Škofji Loki.

Vir: Knjižnica Ivana Tavčarja Škofja Loka

Povzel in foto: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating